Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi


Koko Suomen rakennusten osoitetiedot sisältävät väestötietojärjestelmästä poimitut rakennusten tiedot: pysyvä rakennustunnus, rakennusluokka ryhmiteltynä kahteen luokkaan asuin-/toimitilarakennus tai tuotanto-/muu rakennus, tieto rakennuksen sijaintikunnasta ja –maakunnasta, koordinaattitiedot, rakennuksen osoite, äänestysalue ja sijaintikiinteistö.

Aineisto on poimittu 17.5.2021 ja se sisältää poimintahetkellä voimassa olleet valmiiden ja keskeneräisten rakennusten tiedot. Rakennuksia on yhteensä 3 667 962.

Aineistossa ovat mukana rakennukset, jotka täyttävät seuraavat ehdot: a) Rakennuksella on koordinaattitiedot ja b) Rakennuksella on osoitetietona vähintään postinumero.

Aineisto on ladattavissa yhtenä koko maan rakennusten tiedot sisältävänä 7-zip-tiedostona tai maakunnittain tekstitiedostoina. Tarkempi kuvaus aineistosta ja luettelo kuntien maakuntajaosta ovat ladattavissa tiedostoissa. Aineisto päivitetään neljä kertaa vuodessa poimimalla uusi ajantasainen aineisto väestötietojärjestelmästä. Julkaisupäivät ovat noin 15.2., 15.5., 15.8. ja 15.11.

Resources (22)

Additional Info

Field Value
Keywords
Dataset visibility
Outdated No
More about the license
Geographical coverage
Update frequency
Valid from 17.05.2021
Valid until
Links to additional information
Collection type Open data
International benchmarks
State Active
Dataset maintainer Esko Kirjalainen
Maintainer email
  1. esko.kirjalainen@dvv.fi
Maintainer website

Applications (1)

  • ritysio

    Yritys.io

    []

    All open data about Finnish companies and more. Can be used for sales, marketing and other purposes freely. Search engine and data from multiple sources in Finland and abroad. Content available in Finnish, Swedish and English.
comments powered by Disqus