14 datasets found

Collection Type: Interoperability Tools Formats: xml

 • SYKEn INSPIRE-tietotuotteiden (GML) tiedostolatauspalvelu (Atom)

  SYKEn Avoin tieto-palvelussa on Atom-syöte, jonka kautta on ladattavissa SYKEn INSPIRE-direktiivin liitteisiin I ja III kuuluvia tietotuotteita. Palvelu sisältää suojellut alueet ja hydrografia -teemojen mukaiset aineistot, maanpeite-teeman mukaiset Corine maanpeite 2018-aineistot sekä aluehallinan ja rajoitukset -teeman mukaiset VHS vesimuodostumat, vesienhoitoalueet, koskiensuojelulailla...
 • Tilastokeskuksen palvelurajapinta (Atom-syöte)

  Tilastokeskuksen palvelurajapinnan kautta on ladattavissa Atom-syötteinä seuraavat tietotuotteet: - Tilastoruudukko 1 km x 1 km - Väestöruutuaineisto 1 km x 1 km Palvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi autentikointia eli tunnistautumista käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Aineistoja hallinnoi Tilastokeskus. Tietoja käytettäessä on noudatettava yleisiä käyttöehtoja...
  XMLHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, kunnan kiinteistötoimitukset

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja kunnan kiinteistötoimitusten väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, maa-ainesluvat

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja maa-aineslupien väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, maankäytön muutos

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja maakäytön muutoshakemusten (kaavan ja tonttijaon hakeminen) väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, pilaantuneet maa-alueet

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja pilaantuneita maa-alueita koskevien ilmoitusten väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, poikkeamispäätös ja suunnitt...

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja poikkeamispäätösten/suunnittelutarveratkaisujen väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, vesihuoltolaki

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy vesihuoltolain yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli).
  XMLPDFDOCXHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, yleisen alueen käytön lupa

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja yleisten alueiden käytön lupien väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, ympäristöilmoitukset

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja ympäristöilmoitusten väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFDOCXHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, ympäristöluvat

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle- ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja ympäristölupien väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFHTML
 • SADe -ohjelman rakennetun ympäristön palvelukokonaisuus, yhteentoimivuuden ku...

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen ePalvelut -hankkeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle ja ympäristötoimelle. Tästä osiosta löytyy yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) sähköisen asioinnin ja rakenusvalvonnan käsittelyjärjestelmien väliseen tiedonsiirtoon.
  XMLPDFDOCXHTML
 • Sade -ohjelman rakennetun ympäristön palvelukokonaisuus, yhteentoimivuuden ku...

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen ePalvelut -hankkeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyvät yhteentoimivuuden kuvaukset (rakenteinen tietomalli) rakenusvalvonnan käsittelyjärjestelmien ja VRK:n VTJ-tietojärjestelmän välille.
  XMLPDFDOCXHTML
 • SADe -ohjelma/RYPK, yhteentoimivuuden kuvaukset, asianhallinta

  Ympäristöministeriön rakennetun ympäristön ja asumisen sähköiset palvelut -hankeessa on tuotettu yhteentoimivuuden kuvauksia kuntien tekniselle ja ympäristötoimelle. Tästä kokonaisuudesta löytyy yhteentoimivuuden kuvaus (tietomalli) sähköisen asioinnin ja asiointipalveluiden/ asianhallintajärjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Kuvauksen avulla voidaan välittää mm. ympäristölupia,...
  XMLPDFXSD
You can also access this registry using the API (see API Docs).