Helsingin kaupungin ostot

Kuukausittainen data vuodesta 2017 alkaen (kokoomatiedosto)

Tietoaineiston yhteenvedosta

Helsingin kaupungin ostot (palvelut, aineet ja tarvikkeet, käyttöomaisuushankinnat) vuodesta 2012 alkaen.

Tiedot päivittyvät kuukausittain CSV-tiedostoihin. Staran ja HKR:n tiedot ovat CSV-aineistossa mukana 03/2017 alkaen. Tiedoista puuttuu toistaiseksi HKL:n tiedot, koska heillä on käytössä erillinen järjestelmä.

Tietoja on avattu myös useampia vuosia koskevina tiedostoina:

  • Dataa kaudesta 6/2017 sisältävä CSV-kokoomatiedosto sisältää tietoja kuukausitarkkuudella. Tiedot on summattu toimiala/liikelaitos-, toimittaja- ja tilitasolla. Edellisen kuukauden tiedot päivittyvät ladattavaan tiedostoon automaattisesti seuraavan kuun puolivälissä. CSV-tiedoston välimerkki on puolipiste. Lataa helsingin-ostot-all-from-2017.csv-niminen tiedosto tältä sivulta.
  • Vuosia 2012-2019 koskevat tiedot on avattu CSV-tiedostona, jossa tiedot ovat kuukausitarkkuudella. CSV-tiedoston välimerkki on pilkku. Lataa helsingin-ostot-all.csv-niminen tiedosto tältä sivulta.
  • Vuosia 2012-2014 koskevat tiedot on avattu Excel-tiedostona, jossa tiedot ovat vuositarkkuudella. Tiedoston sisältö eroaa uudemmista tiedoista, ja huomioitavia asioita on kuvattu tarkemmin täällä. Lataa tiedosto tästä klikkaamalla.

Helsingin kaupungin organisaatiouudistuksen yhteydessä 1.6.2017 virastot muuttuivat toimialoiksi, joten hallintokunnat-sarakkeesta löytyy sekä aiemman että nykyisen organisaatiorakenteen mukaisia organisaatioita.

Tiedot mahdollistavat kaupungin virastojen ja toimialojen hankintojen (ostojen) tarkastelun toimittaja- ja tilitasoilla. Suodattamalla tietoja voidaan vertailla ostojen toteutumia erilaisten tietojen perusteella.

Huom! Alla olevat tiedostojen lataa-linkit eivät välttämättä toimi Google Chrome-, Firefox- tai Edge-selaimilla tiedostopalvelimen ominaisuuksien takia. Tiedostot saa kuitenkin ladattua yllä olevan tekstin ohjeilla sivulta http://openspending.hel.ninja/files/ostot/.

Lähde: Helsingin kaupungin ostot

Esikatselu

Data-aineistolle ei ole lisätty esikatselunäkymiä.

Lisätietoja

Muoto CSV
Katettu ajanjakso -
Data viimeksi päivitetty 6. lokakuuta 2021
Metatieto viimeksi päivitetty 3. helmikuuta 2024
Luotu 6. lokakuuta 2021
SHA256 -