Oulun kelikamerakuvat

Oulun kaupungin liikennekameroiden ja Väyläviraston Oulun alueen kameroiden tallentamia valokuvia GraphQL-rajapinnan tarjoamana. Rajapinnan kautta voi tarkastella aina uusinta, kamerakohtaisesti 5-15 minuutin välein päivittyvää valokuvaa. Yksittäinen liikennetolppaan sijoitettu kamera ottaa kuvia eri kulkusuuntiin ja myös tienpintaan suunnattuna. Oulun kaupungin hallinnoimia liikennekameroita on 12 kpl. Rajapinnasta saatavat koordinaattitiedot ovat WGS84-koordinaattijärjestelmän mukaisia.

Tämän tietoaineiston latauslinkki johtaa ohjesivulle, johon on kuvattu Oulunliikenteen autoliikennettä koskevat julkiset GraphQL-rajapinnat. Dokumentissa on ohjeistettu kelikameroiden tarkastelu selaimen avulla toteutettuna esimerkkihakua käyttäen. Esimerkkihaun tuottamasta listauksesta yksittäiset valokuvat saa auki URL-osoitteita käyttäen. Kuvien aikaleimat ovat UTC0-vyöhykkeen mukaisia.

Oulunliikenne.fi -palvelu tarjoaa vapaasti ja ilman veloitusta ajantasaista liikennetietoa Oulun seudulta. Rajapintojen yleiset käyttöoikeusehdot https://wp.oulunliikenne.fi/avoin-data/rajapintojen-kayttooikeusehdot/.

Data-aineistot

Lisätiedot

Kokoelma Avoin data
Ylläpitäjä Oulu
Ylläpitäjän sähköpostiosoite
  1. avoindata@ouka.fi
Maantieteellinen kattavuus
Päivitystiheys
Viimeksi muokattu 18.11.2022
Näytä muutoshistoria
Luotu 01.01.2015