Helsingin aurinkosähköpotentiaali

URL: https://avoidatastr.blob.core.windows.net/avoindata/AvoinData/5_Ymparisto_ja_luonto/Aurinkosahko/Aurinkos%C3%A4hk%C3%B6potentiaali/aurinkosahkopotentiaali_hki.zip

Tietoaineiston yhteenvedosta

Aineisto sisältää rakennuksittain lasketun aurinkosähkön tuottopotentiaalin. Tuottopotentiaali on laskettu olettaen, että rakennuksen katto on soveltuvilta osiltaan katettu kokonaan aurinkopaneeleilla.

Aineistossa on rakennuksittain laskettu aurinkosähkön tuottopotentiaali, jos koko aurinkopaneeleille soveltuva ala on katettu aurinkopaneeleilla. Sähkön vuosituoton potentiaalia laskettaessa on oletettu aurinkopaneelien hyötysuhteeksi 15 % ja niiden olevan asennettu katon suuntaisesti myös tasakatoilla. Rakennusten ominaisuustiedoista löytyy karttapalvelussa sähköntuotto (MWh/vuosi) sekä paneelien pinta-ala neliömetreinä. Alkuperäisessä, ladattavissa aineistossa (electricity.shp) sähköntuotto on kentässä ELEC ja sen yksikkö on kWh/vuosi.

Aineisto on valmistunut Decumanus-hankkeessa ja sen on tuottanut hankkeessa mukana oleva belgialainen paikkatietopalveluihin erikoistunut yritys Eurosense.

Lähde: Pääkaupunkiseudun aurinkosähköpotentiaali

Data-aineistolle ei ole lisätty esikatselunäkymiä.

Lisätietoja

Viimeksi päivitetty
28. lokakuu, 2015
Luotu
28. lokakuu, 2015
Muoto
SHP
Lisenssi
CC-BY-4.0

Tekniset lisätiedot

Nimi
Helsingin aurinkosähköpotentiaali
Sijaintikoordinaattien muoto
ETRS-GK25
SHA256
-