Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla

Aineisto sisältää raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. Yhteensä pysäköintipaikkoja raskaille ajoneuvoille on noin 300. Raskaan liikenteen pysäköintialueet sijaitsevat pääsääntöisesti yleisillä pysäköintialueilla tai katualueilla.

Pysäköintialueiden lisäksi aineistossa esitetään ne kadunvarret, joilla raskaiden ajoneuvojen pysäköiminen on erikseen sallittua tai kiellettyä. Niillä kadunvarsilla, joilla pelkästään raskaiden ajoneuvojen pysäköinti on erikseen kielletty, voi yleensä pysäköidä muita ajoneuvoja. Jotkin kadunvarret puolestaan ovat tarkoitettu nimenomaan raskaille ajoneuvoille, ja henkilöautojen ja pakettiautojen pysäköinti näille alueille on kielletty lisäkilvellä.

Pysäköinti raskaalle liikenteelle tarkoitetuilla alueilla on yleensä sallittu kuorma- ja linja-autoille tai edellä mainittujen lisäksi henkilöautoille. Tapauskohtaisesti pysäköintipaikkoja on myös pakettiautoille, raskaiden ajoneuvojen perävaunuille ja matkailuajoneuvoille. Muutamassa tapauksessa ajoneuvolajeja ei ole rajoitettu.

Aineistossa voi esiintyä puutteita.

Data-aineistot

Lisätiedot

Kokoelma Avoin data
Ylläpitäjä Vantaan kaupunkiympäristön toimiala
Ylläpitäjän sähköpostiosoite
  1. liikennetieto@vantaa.fi
Maantieteellinen kattavuus
Viimeksi muokattu 27.09.2023
Näytä muutoshistoria
Luotu 02.03.2017