Tietoa Suomesta monella eri kielellä

Avoin rajapinta infofinland.fi-palvelun tekstisisältöihin. InfoFinland-palvelussa on tietoa Suomeen muuttajille 12 kielellä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, ranska, somali, espanja, turkki, kiina, persia, arabia). InfoFinlandin kieliversiot ovat keskenään identtisiä.

Koko Suomea koskevan tiedon lisäksi InfoFinlandissa on kuntakohtaista tietoa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten sekä 11 muun kunnan palveluista.

Rajapinnan kautta sisällöt on saatavilla HTML- ja JSON-muodossa.

InfoFinland on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai Suomessa jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

InfoFinlandista käyttäjä löytää omalla kielellään luotettavaa tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta.

HUOM (9/2021): InfoFinlandin rajapinta on väliaikaisesti poissa käytöstä, koska järjestelmää päivitetään. Uuden rajapinnan arvioitu julkaisuajankohta on loppuvuodesta 2022. Sivuston sisältö on lisensoitu Creative Commons 4.0 Nimeä -lisenssillä, joten sivustolla olevia tekstejä saa käyttää.

Data-aineistot (1)

Lisätiedot

Ylläpitäjän sähköpostiosoite
  1. infofinland@hel.fi
Ylläpitäjän verkkosivu http://www.infofinland.fi
Lisätietoa verkossa
  1. http://www.hri.fi/fi/ajankohtaista/tietoa-suomesta-avoimen-rajapinnan-kautta-monella-kielella/
  2. http://www.hri.fi/fi/ajankohtaista/avointa-tietoa-suomesta-monilla-kielilla/
Maantieteellinen kattavuus
Päivitystiheys
Voimassa alkaen
Voimassa päättyen
Viimeksi muokattu 06.09.2021
Näytä muutoshistoria
Luotu 09.02.2017

Anna palautetta

comments powered by Disqus