https://julkinen.traficom.fi/rasteripalvelu-wms/wms?request=getcapabilities

URL: https://julkinen.traficom.fi/rasteripalvelu-wms/wms?request=getcapabilities

Tietoaineiston yhteenvedosta

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin WMTS on karttakuvapalvelu, jonka kautta on saatavilla seuraavat rasterimuotoiset kartta-aineistot: • Yleiskartat • Rannikkokartat ja niiden suurempimittakaavaiset erikoiskartat • Satamakartat ja niiden suurempimittakaavaiset erikoiskartat • Sisävesikartat ja niiden suurempimittakaavaiset erikoiskartat • Merikarttasarjat (ilman ns. spesiaaleja)

Palvelu on tarkoitettu WMTS (Web Map Tile Service) -standardia tukevien sovellusten käyttöön. Kartta-aineistot tarjotaan WGS 84 / World Mercator (EPSG:3395) -projektiossa valmiiksi tiilitettyinä.

Palvelu perustuu Traficomin tuottamaan rasterimuotoiseen merikartta-aineistoon. Palvelussa oleva aineisto päivittyy viiveellä uuden karttapainoksen ilmestymisen jälkeen. Karttapainosten välillä erikseen tiedotettavia muutoksia ei päivitetä palvelussa oleviin aineistoihin. Palvelu soveltuu erityisesti taustakarttakäyttöön. Palvelun kautta saatavilla olevia aineistoja ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön, eivätkä ne täytä viralliselle merikartalle asetettuja vaatimuksia.

Aineistojen käyttölupa on rajoitettu merikartoitusaineiston lisenssi

Lähde: Traficomin WMTS

Data-aineistolle ei ole lisätty esikatselunäkymiä.

Lisätietoja

Viimeksi päivitetty
20. huhtikuu, 2020
Luotu
20. huhtikuu, 2020
Muoto
unknown
Lisenssi
Muu

Tekniset lisätiedot

Nimi
https://julkinen.traficom.fi/rasteripalvelu-wms/wms?request=getcapabilities
SHA256
-