My Finance AI

My Finance AI on akateemisille tutkijoille ja koneoppimisesta kiinnostuneille henkilöille tarkoitettu työkalu, jolla voi demota koneoppimisalgoritmien kykyä ennustaa osake -ja muiden rahoitusinstrumenttien hintoja.

Sovelluksessa voi valita lukuisia osake, rahasto, indeksi, valuutta ja muita rahallista arvoa omaavia instrumetteja useiden maiden markkinoilta. Data haetaan suoraan Yahoo Financen rajapinnan kautta. Käyttäjä voi valita myös kuinka monta päivää käytetään ennustamaan seuraavan päivän hintaa (esiprosessointivaihe). Tämän jälkeen käyttäjä valitsee koneoppimisalgoritmin, skaalaustavan sekä testiajanjakson pituuden ja klikkaa 'Test', jolloin malli oppii ja testaa ennustetta valitulla testivälillä. Vertailukohteeksi ennusteelle on valittu autoregressio. Lopuksi käyttäjä voi valita ennustepituuden ja kokeilla ennustaa tulevaisuuteen halutun määrän päiviä.

HUOM! Sijoituspäätöksiä tehtäessä on syytä hyödyntää informaatiota useista luotettavista lähteistä ja tarvittaessa kääntyä asiantuntijan puoleen. Tämä työkalu ei sovellu päätöksentekoon eikä sitä tule hyödyntää minkään sijoituspäätöksenperustana. Kyseessä on puhtaasti akateeminen/tutkiva harrastajan työnäyte, joka on tarkoitettu vain tutkimuskäyttöön. Työkalun tekijä ei ole vastuussa mikäli joku tekee huonoja sijoituspäätöksiä tässä työkalussa tehtävien kokeellisten ennusteiden perusteella.

  1. 2020-12-07-071301.137490neste.PNG

Lisätiedot

Sovelluksen nettiosoite: http://myfinanceai.herokuapp.com/
Saman tekijän muita sovelluksia:
Julkaistu: joulukuuta 7, 2020, 07:13 (UTC)
Viimeksi päivitetty: syyskuuta 9, 2022, 12:22 (UTC)