Applikationer

Olika applikationer (visualiseringar, undersökningar, webbplatser och datajournalistik) ger liv åt datamängderna i denna tjänst.

Ofta är det forskare, frilansare och mjukvaruutvecklare som skapar applikationer av öppna data, men de förbättrade verktygen för utveckling och visualisering gör det möjligt för vem som helst att använda sig av datamängderna. Mer information hittar du i vår guide till öppna data.

Har du skapat en applikation som använder sig av öppna data? Berätta oss om din applikation med detta formulär så lägger vi till den på listan nedan.

2 applikationer hittades

None: linkitetty data Kategori: Webbsida

  • kirjasampo

    Boksampo

    Boksampo.fi/Kirjasampo.fi är en tvåspråkig webbtjänst för skönlitteratur. I Boksampo hittar du intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser. Du kan också se i vilka bibliotek böckerna finns, berätta om de böcker du läst och rekommendera dem åt andra. Målsättningen med Boksampo är en...
  • sotasampo-suomi-toisessa-maailmansodassa

    Sotasampo

    Sotasammon avulla voit hakea, selata ja visualisoida laajoja tietoaineistoja Suomesta toisessa maailmansodassa, ja tutkia esimerkiksi sodassa taistelleiden sukulaistesi vaiheita talvisodassa, jatkosodassa ja Lapin sodassa. Sotasammon sovelluksien avulla voit tutkia esimerkiksi talvi- ja...