Applikationer

Olika applikationer (visualiseringar, undersökningar, webbplatser och datajournalistik) ger liv åt datamängderna i denna tjänst.

Ofta är det forskare, frilansare och mjukvaruutvecklare som skapar applikationer av öppna data, men de förbättrade verktygen för utveckling och visualisering gör det möjligt för vem som helst att använda sig av datamängderna. Mer information hittar du i vår guide till öppna data.

Har du skapat en applikation som använder sig av öppna data? Berätta oss om din applikation med detta formulär så lägger vi till den på listan nedan.

2 applikationer hittades

Taggar: navigering

 • asemainfo-fi-junamatkustajan-apulainen

  Asemainfo.fi – junamatkustajan apulainen

  []

  Tjänsten Asemainfo.fi samlar all information som tågresenärer behöver på ett ställe. Via tjänsten hittar du till exempel tågens avgångstider i realtid, störningsmeddelanden och länkar till lokala reseplanerare.
 • karttaselain-maastokartta

  Karttaselain – the most precise maps wherever you go

  ["android", "ios", "windows"]

  Karttaselain tarjoaa tarkimmat kartat, missä ikinä kuljetkaan! Sovelluksesta on apua niin metsäretkien suunnittelussa kuin kiinteistörajojen ja -tietojen tarkastelussakin. Karttaselaimesta löydät monipuolisesti karttoja harrastus- ja ammattikäyttöön. Saatavilla on esimerkiksi maastokarttoja...