Uusi sivusto julkaistu ma 10.12.2018

Rubiikin kuutio

Julkaisimme uuden sivuston maanantaina 10.12.2018. Päivityksessä päivitimme sisällönhallintajärjestelmän kokonaan uuteen versioon. Sivustolla voi esiintyä pieniä häiriöitä, joita korjataan sitä mukaan kun niitä tulee ylläpidon tietoon. Kaikki sisältö viedään uuteen sisällönhallintajärjestelmään, kunhan ehditään. Kiitämme sivuston käyttäjiä kärsivällisyydestä asian suhteen.

Päivitys ti 11.12.2018:

Saimme tietää, että sivuston alapalkki ei toimi Internet Explorer 11 -internetselaimella oikein. Korjasimme asian 12.12.2018. Olemme lisäksi korjanneet paljon pieniä asioita joka päivä. Kun noin 50% sivustoa pyörittävästä lähdekoodista meni uusiksi sivuston päivityksen yhteydessä -- on normaalia, että pieniä asioita tulee korjattavaksi.

Päivitys 17.12.2018:

- Sivuston palautelomake (https://www.avoindata.fi/fi/contact) on korjattu. Nyt viestit tulevat perille.

Osa käyttäjistä on raportoinnut, että sisäänkirjautumisessa on ongelmia. Osalla käyttäjistä tähän on auttanut selaimen keksien poistaminen. Selvitämme voimmeko automaattisesti poistaa vanhat keksit käyttäjän selaimesta. Myös sähköpostijärjestelmässä on havaittu ongelma. Välillä sähköpostit eivät tule perille. Myös tätä selvitetään ja korjataan.

Tilannetta voi seurata vielä tarkemmin ja reaaliaikaisemmin GitHubissa: https://github.com/vrk-kpa/opendata/commits/master

 

Aiheet