Ajankohtaista

Tags: sisällöntuotanto

Tiedon jakamisen toimintamallin päivitetty versio julkaistu myös ruotsiksi ja englanniksi

Päivitetty versio tiedon jakamisen mallista julkaistiin avoindata.fi:ssä lokakuussa. Versio oli avoimesti kommentoitavana syyskuussa. Kiitämme kaikista kommenteista. Ne otettiin huomioon lopullisessa versiossa.

Lue lisää

Kommentoi tiedon jakamisen toimintamallin päivitettyä versiota

Olemme jatkokehittäneet maaliskuussa julkaistua tiedon jakamisen toimintamallia, ja se on nyt kaikkien avoimesti kommentoitavana 14.9.–30.9.

Lue lisää

Palvelussa nyt paranneltu opas ja uusia sisältöjä

Avoindata.fi-palvelussa on nyt saatavilla uusia opassisältöjä. Valtiovarainministeriön Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hankkeessa valmistellut tiedon jakamisen toimintamalli sekä julkisen hallinnon API-periaatteet julkaistiin palvelussa maaliskuussa 2022. Käy tutustumassa sisältöihin ja anna meille palautetta, jos et jo ole sitä tehnyt.

Lue lisää

Avoimesta datasta on moneksi

Esittelemme avoindata.fi:n sisältötiimin viimeisen työviikon kunniaksi avointa dataa hyödyntäviä suosikkisovelluksiamme. Lue, mitkä avoimen datan sovellukset sinunkin kannattaisi ehdottomasti ottaa käyttöösi!

Lue lisää

Tapaa avoindata.fi:n kesäharjoittelijat!

Jonna ja Meeri liittyivät Avoindata.fi:n sisällöntuotantotiimiin kesän ajaksi. Tehtävänämme on parantaa sivuston käytettävyyttä ja selkeyttää erityisesti oppaan sisältöjä.

Lue lisää