Ajankohtaista

Tags: sivuston parannukset

Tietoaineistojen kategorisointi päivitetty

Avoindata.fi:n käyttämät tietoaineistojen kategoriat on nyt päivitetty, ja lähes kaikki avoimen datan tietoaineistot on liitetty vähintään yhteen kategoriaan. Käy tarkistamassa omien tietoaineistojesi kategorisointi.

Lue lisää

Organisaatioille määritelty alueellinen kattavuus

Alueellinen kattavuus määrittelee, kuinka suuren alueen tuottajan julkaisema data kattaa. Käy tarkistamassa oman organisaatiosi alueellisen kattavuuden paikkansapitävyys.

Lue lisää

Palvelun kehitys lähikuukausina

Avoindata.fi-palvelua on vuoden 2019 aikana kehitetty jo valtavasti, mutta lisää on tulossa! Syksyn aikana palveluun on tarkoitus tehdä useita käyttäjiä hyödyntäviä parannuksia sekä lisätä uusia ominaisuuksia.

Lue lisää

Kulissien takana tapahtuu

Kuuntelimme palautettanne ja kehitimme palvelua käyttäjäystävällisempään suuntaan. Kevään ja kesän aikana olemme hiljakseen parannelleet avoindata.fi:n toimintaa ja infrastruktuuria.

Lue lisää

Laajennamme sovellusgalleriaamme - haluatko sovelluksellesi näkyvyyttä?

Oletko luonut avointa dataa käyttävän sovelluksen, nettisivun, visualisoinnin tai muun, tai haluatko kertoa meille kivasta avoimen datan sovelluksesta? Ilmianna itsesi ja sovelluksesi! Laajennamme sovellusgalleriaamme, joten nyt on hyvä hetki saada sovelluksellesi näkyvyyttä!

Lue lisää