Vantaan väestö 2009/2010

URL: https://datastore.hri.fi/Vantaa/vaesto/Vantaan_vaesto_2009_2010.xls

Tietoaineiston yhteenvedosta

Vantaan väestö sisältää tärkeimmät koko kaupunkia ja sen osa-alueita koskevat väestötiedot. Tietoja on muun muassa väestön ikä- ja sukupuolirakenteesta, äidinkielestä, perheistä, asuntokunnista, muuttoliikkeestä ja ulkomaan kansalaisista. Uudenmaankuntia koskeva aluevertailuosio on mukana vuodenvaihteesta 2013/2014 lähtien.

Alueista, joilla asuu alle sata henkilöä, perhettä tai asuntokuntaa, ei ole tietosuojasyistä julkaistu muita tietoja kuin väestön kokonaismäärä. Nämä kohdat on tauluissa merkitty kahdella pisteellä (..). Samoin on menetelty joissain arkaluontoisissa tiedoissa: jos havaintoja on liian vähän, on kohdat joko merkattu kahdella pisteellä tai yhdistetty muihin luokkiin.

Yksittäinen Excel-tiedosto koostuu vuosiaineistosta, jonka sisältö hieman vaihtelee eri vuosina. Excelissä jokainen tilasto on omalla välilehdellä. Vuoden 2019/2020 aineistosta eteenpäin on muutettu tilastojen päiväystä. Aiemmin tilastot päivättiin vuoden ensimmäiselle päivälle (1.1.), kun ne uusimmissa aineistoissa on päivätty vuoden viimeiselle päivälle (31.12.). Uusin Vantaan väestö -julkaisu pdf-muodossa löytyy lisätietolinkistä.

Lähde: Vantaan väestö

Upota

Data-aineiston esikatselunäkymä ei ole tällä hetkellä saatavilla Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa.

Lataa aineistolinkki

Lisätietoja

Viimeksi päivitetty
25. elokuu, 2016
Luotu
25. elokuu, 2016
Muoto
XLS
Lisenssi
CC-BY-4.0

Tekniset lisätiedot

Nimi
Vantaan väestö 2009/2010
Sijaintikoordinaattien muoto
SHA256
-