Hämeenlinnan kaupungin ostolaskut 2018


Julkaisussa on mukana Hämeenlinnan kaupungin ulkoiset ostot laskuriveittäin vuodelta 2018 lukuun ottamatta tietosuojan rajoittamia rivejä. Käytännössä tiedostoista on karsittu pois tilit, joita suojaa henkilötietolaki, ja anonymisoitu rivit, joissa maksunsaajana on yksityishenkilö.

Aineistossa tili kertoo oston tarkoituksesta ja kustannuspaikka oston tekijästä kaupungilla. Toimittaja on tuotteen tai palvelun myyjä, joka on saanut maksusuorituksen. Laskusummat ovat nettohintoja ilman arvonlisäveroa. Kirjaussuunnitelman kustannuspaikkatiedot eri tasoineen voi liittää aineistoon kustannuspaikan numerolla.

Dataresurser (2)

Mer information

Fält Värde
Nyckelord
Datamängdens synlighet
Utgånget Nej
Mer om licensen
Geografisk täckning
Uppdateringsfrekvens
Giltig fr.o.m.
Giltig t.o.m.
Länkar till mer information
 1. http://www.hameenlinna.fi/Kaupunki-info/Tilastotietoa/Avoin-data/
Typ av datamängd Open data
Internationella jämförelser
Status Aktiv
Ansvarig för datamängd Ismo Hannula
Den ansvarigas e-post
 1. ismo.hannula@hameenlinna.fi
Den ansvarigas webbplats

Applikationer (2)

 • ritysio

  Yritys.io

  []

  Kaikki avoin data suomalaisista yrityksistä ja vähän enemmän myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin sekä muuten vaan tiedonjanoisille. Tarjolla hakukone ja tietoa lukemattomista lähteistä Suomesta ja ulkomailta. Sisältö suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
 • andatapalvelu

  Handata - palvelu

  []

  Handata presenterar inköpsfakturadata från kommuner och andra offentliga aktörer. Tjänsten utvecklas vidare och den publicerade informationen uppdateras årligen. Den huvudsakliga källan till öppen information som används i tjänsten är kommuner. Antalet förlag växer varje år.
comments powered by Disqus