Helsingin seudun liikenteen (HSL) liityntäpysäköintipaikat

Huom: Liityntäpysäköintipalvelu (viimeksi päivitetty toukokuussa 2024) oli HSL:n palvelu, jonka Finntrafficin LIIPI on nyt korvannut. Uusi liityntäpysäköinnin tietopalvelu LIIPI löytyy osoitteesta https://parking.fintraffic.fi/. Lisätietoa löytyy osoitteesta https://www.fintraffic.fi/fi/fintraffic/liityntapysakoinnin-tietopalvelu-liipi.


Helsingin seudun liikenteen (HSL) liityntäpysäköintipalvelu tarjosi tietoja pääkaupunkiseudun liityntäpysäköintipaikoista. Palvelu sisälsi tiedot mm. liityntäpysäköintipaikkojen sijainneista, aukioloajoista, kapasiteeteista, hinnoittelusta sekä pysäköintipaikkoja ylläpitävistä tahoista yhteystietoineen.

Rajapinnan tarkempi kuvaus: https://p.hsl.fi/docs/

Liityntäpysäköintipalvelun aineistot olivat saatavissa ArcGis-palvelussa myös erillisinä aineistopaketteina (CSV-, SHP-, KML-, GeoJSON- tai GeoService-muodossa):

Liityntäpysäköintialue on joukko liityntäpysäköintipaikkoja, jotka ovat esim. jonkin aseman yhteydessä. Kannelmäki on esimerkki liityntäpysäköintialueesta. Liityntäpysäköintialueeseen kuuluu siis yleensä aina useita liityntäpysäköintipaikkoja.

Liityntäpysäköintipaikka on yksittäinen parkkialue, joka voi olla joko auto- tai pyöräpysäköintiin tarkoitettu. Yksittäinen liityntäpysäköintipaikka on aina käytännössä kytketty johonkin liityntäpysäköintialueeseen.

Dataresurser

Mer information

Kollektion Öppna data
Administratör Helsingin seudun liikenne (HSL)
Administratörens e-post
  1. hsl@hsl.fi
Länkar till mer information
  1. https://parking.fintraffic.fi/
  2. https://github.com/HSLdevcom/parkandrideAPI
  3. https://p.hsl.fi/docs/
Geografisk täckning
Senast redigerat 30.05.2024
Visa ändringslogg
Skapad på 21.03.2016