Oulun kaupungin kiinteistöjen energiankulutus vuositasolla -rajapinta

URL: https://api.ouka.fi/v1/properties_consumption_yearly

Oulun kaupungin kiinteistöjen sähkön, lämmön ja veden kulutustietojen rajapinta vuositasoilla ilmoitettuna. Rajapinta sisältää kiinteistöjen id-numeron, nimen, sähkön kulutustiedon (kWh), lämmön kulutustiedon (kWh), veden kulutustiedon (m3) ja tarkasteluvuoden. Tietoja on saatavilla vuodesta 2015 lähtien.

Vuosikohtaiset tiedot kaikista kiinteistöistä saa listattua osoitteella https://api.ouka.fi/v1/properties_consumption_yearly?year=eq.2018. Osoitteeseen voi vaihtaa tarkasteluvuoden (neljä viimeistä merkkiä).

Yksittäisen kiinteistökohteen tiedot yhdeltä tarkasteluvuodelta saa listattua osoitteella https://api.ouka.fi/v1/properties_consumption_yearly?property_id=eq.629101&year=eq.2018. Osoitteeseen voi vaihtaa kiinteistön id-numeron (kuusinumeroinen merkkijono osoitteen loppupuolella) ja tarkasteluvuoden (neljä viimeistä merkkiä). Kiinteistökohtaiset id-numerot ja kiinteistöjen muut perustiedot on ilmoitettu dataportaalin "Oulun kaupungin kiinteistöjen perustiedot" -aineistossa. Edellämainittu esimerkkiosoite näyttää Oulun uimahallin vuosikohtaiset kulutustiedot vuonna 2018.

Rajapintaohje https://api.ouka.fi/ohje/index.html#properties_consumption_yearly.

Inga förhandsgranskningar har skapats för denna dataresurs.

Ytterligare information

Senast uppdaterat
Oktober 23, 2017
Skapat
Oktober 23, 2017
Format
JSON
Licens
CC-BY-4.0
Tidsmässig täckning
01.01.2015 -

Teknisk tilläggsinformation

Namn
Koordinatsystem
SHA256
-