Helsingin ulkoliikuntapaikkojen laitteiden käyttöasteet

Aineisto sisältää Hietaniemen ulkokuntosalin kahdeksan laitteen käyttöasteen vuoden 2020 keväästä (24.4.) alkaen. Muutaman muun ulkokuntosalin laitteiden käyttöasteita mitataan myös, mutta niiden osalta datan laadussa on niin paljon ongelmia, että dataa ei toistaiseksi julkaista.

Laitteiden käyttöastetta mitataan erillisillä liikkeen tunnistavilla sensoreilla kerran minuutissa. Data siirtyy melkein reaaliajassa palveluntarjoajan järjestelmään, josta se noudetaan muutaman kerran tunnissa välivarastoon. Välivarastosta data aggregoidaan 10 minuutin jaksoihin CSV-tiedostoihin.

  • hietaniemi-all.csv sisältää kaiken datan (paitsi kuluvan vuorokauden datan)
  • hietaniemi-last-day.csv sisältää kuluvan vuorokauden datan

Data on tuotettu Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan liikuntapalveluiden IoT-käyttöastekokeilussa, jonka tavoitteena on antaa näkymä, missä laitteita käytetään, mitä laitteita käytetään ja kuinka paljon, jotta liikuntalaitehankintoja voidaan kohdentaa paremmin.

Huom! Data sisältää tällä hetkellä tietoja käyttöasteista 11.5.2021 asti, jolloin kokeilun ensimmäinen osa päättyi. Mittaustoimintaa päätettin kuitenkin jatkaa ja uudemmat tiedot pyritään saamaan saataville mahdollisimman pian.

Dataresurser

Mer information

Kollektion Öppna data
Administratör Forum Virium Helsinki Oy
Administratörens e-post
  1. info@forumvirium.fi
Administratörens webbplats https://forumvirium.fi/
Länkar till mer information
  1. https://hkikanslialiikuntapaikat.z6.web.core.windows.net/ulkokuntosali/README.html
Geografisk täckning
Uppdateringsfrekvens
Senast redigerat 03.02.2024
Visa ändringslogg
Skapad på 08.03.2021