Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla

Aineisto sisältää raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. Yhteensä pysäköintipaikkoja raskaille ajoneuvoille on noin 300. Raskaan liikenteen pysäköintialueet sijaitsevat pääsääntöisesti yleisillä pysäköintialueilla tai katualueilla.

Pysäköintialueiden lisäksi aineistossa esitetään ne kadunvarret, joilla raskaiden ajoneuvojen pysäköiminen on erikseen sallittua tai kiellettyä. Niillä kadunvarsilla, joilla pelkästään raskaiden ajoneuvojen pysäköinti on erikseen kielletty, voi yleensä pysäköidä muita ajoneuvoja. Jotkin kadunvarret puolestaan ovat tarkoitettu nimenomaan raskaille ajoneuvoille, ja henkilöautojen ja pakettiautojen pysäköinti näille alueille on kielletty lisäkilvellä.

Pysäköinti raskaalle liikenteelle tarkoitetuilla alueilla on yleensä sallittu kuorma- ja linja-autoille tai edellä mainittujen lisäksi henkilöautoille. Tapauskohtaisesti pysäköintipaikkoja on myös pakettiautoille, raskaiden ajoneuvojen perävaunuille ja matkailuajoneuvoille. Muutamassa tapauksessa ajoneuvolajeja ei ole rajoitettu.

Aineistossa voi esiintyä puutteita.

Dataresurser

Mer information

Kollektion Öppna data
Administratör Vantaan kaupunkiympäristön toimiala
Administratörens e-post
  1. liikennetieto@vantaa.fi
Geografisk täckning
Senast redigerat 27.09.2023
Visa ändringslogg
Skapad på 02.03.2017