Kävelijöiden ja pyöräilijöiden määrät Oulussa


Kävelijöiden ja pyöräilijöiden määrät Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen laskentapisteiden ja liikennevalolaitteiden kerääminä. Tiedot toimitetaan GraphQL-rajapinnan välityksellä. Tietoja voi tarkastella laskentapistekohtaisesti neljännestunti-tunti-päivä-viikko-kuukausi-vuosi -rytmityksellä. Tiedot päivittyvät rajapintaan kerran vuorokaudessa eli kuluvan vuorokauden tiedot ovat tarkasteltavissa seuraavana päivänä.

Tämän tietoaineiston latauslinkki johtaa ohjesivulle, johon on kuvattu Oulunliikenteen tarjoamat pyöräilyä ja kävelyä koskevat julkiset GraphQL-rajapinnat. Dokumentissa on ohjeistettu esimerkkikyselyt Oulun seudun pyöräilijä- ja kävelijälaskurilistauksen tuottamisesta sekä yksittäisen laskurin keräämien havaintotietojen tarkastelusta. Yksittäisen tietyn laskurin keräämiä tietoja voi tarkastella vaihtamalla laskurin yksilöivä tunnus kyselyn id-riville. Kyselyyn voi määritellä halutun aikaikkunan begin ja end-riveille syötettävien ajankohtien mukaan, ja tietojen rytmityksen voi valita step-riville sen mukaan, halutaanko listata tiedot neljännestunti-, tunti-, päivä-, kuukausi- vai vuosikohtaisesti (_15m|hour|day|week|month|year). Ohjeistettujen esimerkkihakujen tekeminen onnistuu internetselaimella.

Oulunliikenne.fi -palvelu tarjoaa vapaasti ja ilman veloitusta ajantasaista liikennetietoa Oulun seudulta. Rajapintojen yleiset käyttöoikeusehdot https://wp.oulunliikenne.fi/avoin-data/rajapintojen-kayttooikeusehdot/.

Data-aineistot (1)

Lisätiedot

Kenttä Arvo
Avainsanat
Tietoaineiston näkyvyys
Vanhentunut Ei
Lisätietoa lisenssistä
Maantieteellinen kattavuus
Päivitystiheys
Voimassa alkaen
Voimassa päättyen
Lisätietoa verkossa
Tietoaineiston tyyppi Open data
Kansainväliset vertailut
Tietoaineiston ylläpitäjä
Ylläpitäjän sähköpostiosoite avoindata@ouka.fi
Ylläpitäjän verkkosivu
comments powered by Disqus